Приютівська ОТГ налагоджує співпрацю із представниками координатора проектів ОБСЄ в Україні

  • 898

Вчора, 8 липня, з метою налагодження співпраці в напрямку протидії торгівлі людьми у Приютівській об’єднаній територіальній громаді відбулась зустріч з експертом-консультантом проекту «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» Валентином Боровиковим.

Торгівля людьми - це тяжкий кримінальний злочин, є грубим порушенням прав людини та в своїй суті несе загрозу національній безпеці країни. Ця проблема залишається однією з найгостріших в Україні.

Більшість громадян навіть не підозрюють, що постраждали від торгівлі людьми, тому не звертаються по допомогу, а інколи просто не знають куди звертатися.

Крім налагодження співпраці з Приютівською ОТГ Валентин Боровиков мав на меті сприяти посиленню координації діяльності структур, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми, вивчення виконання державних програм протидії торгівлі людьми, надання рекомендацій щодо ефективної та якісної допомоги можливим постраждалим від торгівлі людьми, консультувати з розробки та проведенні заходів з попередження торгівлі людьми для населення громади.

@OSCE.Ukraine.Projects