Для шкіл Приютівської ОТГ закуплено сучасні мультимедійні комплекти та мультиборди

  • 914

Фото без описуТрадиційна дошка з крейдою відходить у минуле. Поступово її починають замінювати сучасні мультимедійні комплекси. На них можна не лише писати, а й демонструвати зображення та виконувати вправи, що є набагато зручнішим для учнів.

Нещодавно, освітня галузь Приютівської об’єднаної територіальної громади поповнилася мультимедійними комплектами та мультибордами. Сучасну техніку було придбано на суму 686 тис. грн за рахунок залишку освітньої субвенції , що утворилась у громаді на кінець 2019 року.

По одному мультиборду отримали перші класи «Нової української школи» Користівського ліцею та Цукрозаводського ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗПО. В свою чергу, матеріально-технічні бази Войнівського ЗЗСО І-ІІІ ст., Бутівського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Головківського ЗЗСО І-ІІІ ст. поповнились мультимедійними комплектами для класів «НУШ» (інтерактивна дошка, проектор, ноутбук).

Поряд із цим, мультимедійні комплекти також отримали кабінети української мови в Ізмайлівському ЗЗСО І-ІІІ ст. та математики в Протопопівському ЗЗСО І-ІІІ ст. Більше того, до початку нового навчального року планується закупівля ще двох мультимедійних комплектів для класів «НУШ» цих шкіл.

Напередодні, для всіх перших класів «НУШ» у закладах загальної середньої освіти Приютівської ОТГ було закуплено флеш-накопичувачі та багатофункціональні пристрої для кольорового друку.