У Приютівській ОТГ ремонтуватимуть автомобільну дорогу «Ясинуватка-Березiвка» одразу на двох ділянках

  • 988

Фото без описуНа території Приютівської об’єднаної територіальної громади невдовзі розпочнеться поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С121630 «Ясинуватка-Березiвка».

Роботи виконуватимуть на двох ділянках: на шляху, що йде до с. Березівка від автомобільної дороги Т-1215 (Глинськ-Олександрія-Петрово) планується відремонтувати 1 700 метрів дорожнього полотна; у с. Протопопівка планується відремонтувати 1 300 метрів дороги в напрямку с. Бандурівка.

В результаті проведення ремонтних робіт буде здійснено укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю, ямковий ремонт, влаштування верхнього шару покриття товщиною 5 см із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші та планування узбіч.

Рішення про ремонт на вказаних ділянках автомобільної дороги було прийнято Державним підприємством «Агентство місцевих автомобільних доріг» за пропозиціями Приютівської селищної ради. Проект фінансуватиметься за рахунок коштів територіального дорожнього фонду обласного бюджету Кіровоградської обласної державної адміністрації. Його вартість складає близько 10 мільйонів гривень.