Поліцейські офіцери громади пройшли додаткові навчання

  • 520

Фото без описуПеред теоретичними та практичними заняттями присутні обговорили результати роботи поліцейських, що обслуговують об’єднані територіальні громади. Нарада відбулася під головуванням заступника керівника поліції області Олексія Ніколаєва та за участі представників управління превентивної діяльності.

Передусім, йшлося про напрямки співпраці з населенням, органами місцевої влади та самоврядування, а також про порядок взаємодії з працівниками відділів і відділень поліції на місцях під час реагування на повідомлення про правопорушення та інші події.

Після наради представник управління патрульної поліції області провів для поліцейських практичне заняття щодо оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

«Одним із найважливіших завдань для поліцейського офіцера громади є профілактична робота, спрямована на попередження порушень на території обслуговування, підтримання правопорядку. У першу чергу, цьому сприяє постійний зворотній зв'язок із представниками громади, перед якими ви і звітуєте про свою діяльність», - наголосив Олексій Ніколаєв.

Під час теоретичних занять присутні розглянули напрямки протидії та запобіганню домашньому насильству, зокрема порядок винесення термінових заборонних приписів та складання адміністративних матеріалів за фактами порушень.

Також приділили увагу питанням вжиття профілактичних заходів із батьками чи законними представниками дитини з метою попередження втягнення неповнолітніх у протиправну діяльність та проведення індивідуально-профілактичної роботи з дітьми.

За словами заступника керівника обласного главку Олексія Ніколаєва, під час навчань поліцейські офіцери громади вдосконалили свої знання та практичні навички за основними напрямками діяльності. Це сприятиме більш якісному та професійному виконанню ними своїх обов’язків із підтримання порядку та взаємодії з громадою на ввіреній території.

За матеріалами

управління превентивної діяльності