Через необережне поводження з вогнем на території громади почастішали випадки пожеж

  • 458

Фото без описуНа території громади почастішали випадки пожеж. Причина більшості з них — самовільне випалювання сухостоїв і сміття.

Так, 7 серпня, у с. Протопопівка по вул. Фермерська вогонь охопив город та переддвір’я приватного домогосподарства. Пожежники оперативно відреагували та через лічені хвилини місцева пожежна охорона Приютівської ОТГ спільно з вогнеборцями 2-го ДПРЗ м. Олександрія прибули на місце події.

8 серпня об 11:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Набережній с. Ізмайлівка Олександрійського району. Там зайнялось 120 м2 покрівлі житлового будинку, який не експлуатується, та 20 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння. О 12:32 пожежу було локалізовано та о 14:28 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 9 чоловік особового складу і 2 одиниці техніки 2-го ДПРЗ м. Олександрія.

Вчора, місцева пожежна охорона Приютівської ОТГ також залучалась на гасіння пожежі, що виникла у с. Березівка на території колишнього вугільного розрізу.

В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено.

Тож вкотре нагадуємо, будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Закликаємо громадян не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

За матеріалами Управління ДСНС в Кіровоградській області