Сімейному лікарю Протопопівської амбулаторії вручили ордер на службове житло

  • 1253

Фото без описуРобота медиків у сільській місцевості має певні особливості. Щоб утримати медичних спеціалістів необхідно надати їм певні соціальні гарантії, насамперед — житло. З огляду на це, у Приютівській об’єднаній територіальній програмі діє Програма підтримки закладів охорони здоров’я та медичних працівників на 2020 рік.

В рамках її реалізації, за кошти місцевого бюджету облаштовано меблями та побутовою технікою дві кімнати у житловій частині Протопопівської амбулаторії загальної практики — сімейної медицини.

Сьогодні, 11 серпня, селищний голова Андрій Коломійцев вручив ордер на це службове житло сімейному лікарю Марії Чередніченко. Вручення відбулося на початку тридцятої сесії сьомого скликання Приютівської селищної ради.

Марія Валеріївна закінчила Українську медичну стоматологічну академію у місті Полтава за спеціальністю «Лікарська справа». Зокрема, проходила інтернатуру на базі КНП «Кіровоградська обласна лікарня», ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» та здобула кваліфікацію «Лікар-терапевт». Не дивлячись на молодий вік, лікар є досвідченим спеціалістом у галузі терапії, а також має багато позитивних відгуків від своїх колег та пацієнтів.