Оновлені класи шкіл Приютівської громади чекають на своїх учнів

  • 797

Фото без описуЗаклади загальної середньої освіти Приютівської громади готуються до початку нового навчального року. В рамках створення сучасної освітньої сфери у закладах влаштовують таке середовище, яке б допомагало дітям відчути себе вільними у сучасному світі.

Результат, який вже отримали: всі перші класи Нової української школи в громаді забезпечено мультимедійним обладнанням. Більше того, Користівський ліцей та Цукрозаводський ЗЗСО I-III ст. - ЗПО поповнились мультибордами — великими технологічними дошками для електронного навчання школярів.

«Найбільшою, на мою думку, перевагою є те, що прилад має зрозуміле програмне забезпечення, яке може використовувати будь-який вчитель. Пристрій також цікавий тим, що його не потрібно підключати до комп’ютера, відсутні дроти та наявна функція «мультитач». Вже на першому уроці ми зможемо продемонструвати нашим учням різнокольорові малюнки, 3D-моделі, відео – це дітей дуже зацікавить. Важливим є те, що такі заняття поєднуватимуть кілька видів пам'яті: візуальну, аудіальну, емоційну і тактильну», — розповіла вчитель початкових класів Користівського ліцею.

Окрім цього, придбані дидактичні матеріали та ноутбуки. У класах проведені косметичні ремонти з допомогою батьків та завдяки фінансовому ресурсу селищної ради. Відповідно до потреб кожного закладу облаштовуються лабораторії, спеціалізовані класи та кабінети.