Мультифункціональні ліжка, яскраві кольори та оновлені меблі — у денному стаціонарі готові розміщувати пацієнтів та надавати їм медпослуги (ВІДЕО)

  • 1711

Фото без описуМедична реформи внесла свої корективи у діяльність Олександрійської центральної районної лікарні, зокрема припинила свою роботу філія терапевтичного відділення на базі Приютівської амбулаторії. Проте залишати мешканців об’єднаної територіальної громади без медичної допомоги не можна було, тому керівництво громади знайшло шляхи вирішення проблемного питання.

За період з лютого по червень 2020 року в будівлі амбулаторії за кошти місцевого бюджету здійснено ремонт службової кімнати для лікарів та однієї палати на 2 ліжка. Капітального ремонту також потребували й дві великих палати. Але фінансування ремонтних робіт в сьогоднішніх непростих економічних умовах, було б обтяжливим для місцевого бюджету. Зважаючи на важливість та невідкладність даного питання, керівництво селищної ради звернулося до представників місцевого бізнесу з проханням допомогти з вирішенням цього питання.

Відтак, наразі денний стаціонар на базі Приютівської амбулаторії зможе прийняти до 10 пацієнтів одночасно.

За матеріалами телерадіокомпанії "КТМ"