У Приютівській громаді нагородили кращих її представників з нагоди Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України

  • 1625

Сьогодні, 21 серпня у Приютівці відбулися урочисті заходи напередодні Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України.

З вітальним словом до присутніх звернувся Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев. Він наголосив на важливості цих свят для українського народу та акцентував увагу присутніх на тому, що здійснилася споконвічна мрія наших предків — бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній українській землі. Він побажав присутнім наснаги, миру та щедрої долі в ім’я соборної, незалежної, демократичної процвітаючої країни.

Керівництво селищної ради нагородило кращих представників громади за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, високий професіоналізм, небайдужість, добрі справи та з нагоди Дня незалежності України.

Серед нагороджених були приватні підприємці, представники місцевого самоврядування й найкращі працівники різних виробничих галузей.