Твір учениці Ізмайлівської школи потрапив до списку фіналістів міжнародного Корнійчуковського фестивалю

  • 751

Фото без описуПисемно-літературний твір «Несподіване щастя» учениці Ізмайлівського закладу загальної середньої освіти I-III ст. Аліни Шевченко потрапив до списку фіналістів ІХ Всеукраїнського конкурсу дитячої та юнацької літературної творчості «Море талантів» від Одеського міжнародного Корнійчуковського фестивалю дитячої літератури.

«Радує те, що нині існує саме такий конкурс, де діти і підлітки, котрі займаються літературною творчістю, мають можливість побачити власні твори надрукованими у яскравому проілюстрованому виданні, яке, до речі, проілюстроване малюнками учасників конкурсу цифрового малюнка «iParus». Щиро вдячна організаторам конкурсу «Море талантів» за публікацію моєї казочки, а також всім, хто мене підтримує», — зазначила учениця 10-го класу.

За потрапляння до списку фіналістів вона отримала Диплом фіналіста та публікацію у альманасі творів лауретатів «Море талантів».

Аліна є постійною учасницею мовних і літературних конкурсів, переможницею цілої низки конкурсів регіонального та всеукраїнського рівнів, міжнародних предметних ігор, лідерка в олімпіадах з української мови та літератури.