У Приютівській громаді вшанували пам’ять полеглих Захисників України

  • 1689

Фото без опису

28 серпня, вдруге в країні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Данина пам'яті нашим славним синам, які в різні часи, а особливо – в період агресії на сході України, поклали свої життя за нашу свободу і мирне співіснування.

У цей день, на подвір’ї селищної ради відбувся захід із приспускання Державного Прапора та вшанування пам’яті військових, які загинули в Іловайському котлі, та всіх загиблих українських патріотів, серед яких є й мешканці Приютівської громади. Після чого, на подвір’ї Користівського ліцею пройшла церемонія покладання квітів до меморіальної дошки солдату Денису Хрієнку. Присутні вшанували пам'ять загиблого бійця ремонтно-відновлювального батальйону, 24-ї окремої механізованої бригади хвилиною мовчання.

Вшанували пам’ять полеглих військовослужбовців й в інших населених пунктах громади. Зокрема, у Бутівському віддали шану загиблому герою антитерористичної операції Олександру Лупаіні, який служив сапером в танковому підрозділі.

Вічна пам’ять нашим захисникам!