Мешканців Ізмайлівки привітали з Днем села

  • 701

28 серпня село Ізмайлівка відзначає свій День села. Насамперед, це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися у нашому мальовничому селі з неповторним українським колоритом і традиціями. Безперечно, славна історія Ізмайлівки є невід’ємною часткою історії нашої громади.

З цієї нагоди, Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев, керуючий справами селищної ради Вікторія Косяк та староста Микола Сироватка з нагоди Дня села привітали та нагородили подяками почесних громадян села Ізмайлівка — за сумлінну працю, активну життєву позицію, професіоналізм, вагомий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди Дня села: Анатолія Клименка, Сергія Чібішева та Ольгу Расторгуєву.

«Сьогодні для кожного з вас особливий день, адже він об'єднує усіх, хто любить свою рідну землю, вкладає душу і усім серцем вболіває за свою малу Батьківщину, відчуваючи себе частинкою великої родини. Незважаючи на невтішну ситуацію, що склалася в нашій країні через COVID-19, сьогодні ми, дотримуючись відповідних обмежувальних заходів, привітали активних мешканців села. Відзначили талановитих та обдарованих ізмайлівчан, котрі взяли участь в он-лайн конкурсах, отримавши перемогу і визнання від своїх односельців. Формат привітання для усіх нас трохи незвичний. Але я впевнений, що це тимчасові незручності і вже зовсім скоро ми усі, як і раніше, зможемо гучно відзначати свята у нашій великій Приютівській об'єднаній територіальній громаді», — зазначив Андрій Олександрович.

Зокрема, особливими подарунками відзначили активних й креативних мешканців, які приймали участь в конкурсах. Учасники постили свої фото та відео, в залежності від категорії.

Авторів публікацій, визнаних кращими, було нагороджено дипломами «З нагоди Дня селища Приютівка» та символічними подарунками:

Ізмайлівський СБК «Талановиті діти» — за участь в конкурсі «Привітання до Дня села»;

Назарій Мажара — за участь в конкурсі «Привітання до Дня села»;

Тамара Гнида — за участь у конкурсі «Майстри рідного краю»;

Соломія Бардин — за участь у конкурсі «Майстри рідного краю»;

Садиба Баранових Юрія та Валентини — за участь у конкурсі «Квітуча садиба;

Ірина Глінченко — за участь у конкурсі «Квітуча садиба».