1 вересня: стартував навчальний рік для закладів освіти Приютівської громади

  • 964

Сьогодні, 1 вересня, стартував новий 2020/2021 навчальний рік для закладів освіти Приютівської громади. Вперше школа відкриває свої двері для 123 першокласників. За попередніми даними 1100 здобувачів освіти розпочинають освітній процес у 6 закладах загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та 1 закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів.

Для 200 дітей дошкільного віку прийшли до 7 закладів дошкільної освіти. Так, розпочато роботу по 1 групі Березівський та Ізмайлівський ЗДО, Бутівський ЗЗСО І-ІІ ст.-ЗДО, по 2 групи Войнівський та Протопопівський ЗДО, по 3 групи Приютівський ЗДО та Головківський ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗДО. 

Освітній процес розпочато, враховуючи Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).  Із врахуванням Тимчасових рекомендацій також організовано підвезення учнів та гаряче харчування, а також створено належні умов перебування в закладах освіти усіх учасників освітнього процесу.

Вітаємо всіх з початком навчального року. Бажаємо усім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчих здобутків та злагоди в державі.