Відкриті до змін: у дошкільних закладах громади ввели меню від відомого кулінарного експерта

  • 1071

Фото без опису

Готуючись до роботи в умовах карантинних обмежень, у закладах дошкільної освіти Приютівської об’єднаної територіальної громади частково запровадили меню від відомого українського шеф-кухара Євгена Клопотенка.

Його метою є підвищення та поширення рівня культури здорового харчування у навчальних закладах. У рамках його реалізації було розроблено збірник рецептів, а також план впровадження нової культури харчування для дітей дошкільного та шкільного віку.

Наразі дітям подобаються «Манно-творожний пудинг», «Мак енд Чіз», «Бігос із м’яса», «Печеня по-домашньому» та «Фруктовий плов». Діти залюбки смакують сучасними, апетитними та не одноманітними стравами.