Шановні учасники виборчого процесу!

  • 836

Фото без опису

У зв'язку з офіційним початком виборчої кампанії і стартом місцевих виборів в Україні звертаюся до Вас із закликом дотримуватися законодавства та не порушувати правила розміщення зовнішньої реклами: не розміщувати друкованих та інших агітаційних матеріалів на стовпах, електроопорах, парканах, фасадах будинків, зупинках громадського транспорту, деревах, лавицях, МАФах тощо.

Для цього можна використовувати законно встановлені біл-борди, дошки оголошень і об’яв, що розташовані в населених пунктах громади та визначених рішенням виконавчого комітету Приютівської селищної ради від 26 серпня 2020 року. Рішення ухвалено на період проведення місцевих виборів з метою забезпечення організації підготовки і проведення місцевих виборів та впорядкування розміщення матеріалів передвиборчої агітації.

За порушення цих правил передбачена відповідальність статтею 152 Кодексу України про адміністративну відповідальність (за порушення норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) у вигляді накладення штрафу від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також закликаю не вдаватися до незаконних схем, провокацій та інших порушень. Доведіть не словами, а вчинками, що ви дійсно поважаєте своїх земляків!

Приютівський селищний голова

Андрій Коломійцев