У Приютівській ОТГ визначили переможця конкурсу на отримання спеціальної премії голови Приютівської селищної ради

  • 1861

21 вересня відбулося засідання конкурсної комісії щодо визначення кандидатур на отримання спеціальної премії голови Приютівської селищної ради.

Членів комісії було проінформовано, що заяву та відповідні документи було подано на Аліну Шевченко, здобувачку освіти Ізмайлівського закладу загальної середньої освіти I-III ст. Приютівської селищної ради.

Всі документи кандидата відповідали встановленій формі, складалися з характеристики та містили відомості про творчі досягнення за останні два роки: перемоги на всеукраїнських та обласних конкурсах, олімпіадах, фестивалях та ін. Дівчина стала переможницею Всеукраїнського літературного конкурсу імені кримсько-українського письменника, поета, перекладача, журналіста Данила Кононенка та здобула III місце в номінації «Проза», має I місце у II (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

За результатами здобутків кандидата, конкурсна комісія одноголосно визнала Аліну Шевченко переможницею конкурсу та призначила їй спеціальну премію голови Приютівської селищної ради талановитим учням та творчо працюючим вчителям у розмірі 20 000 гривень.

Урочисте нагородження Премії проводитиметься напередодні святкування річниці народження видатного педагога, письменника, корифея української освіти — Василя Олександровича Сухомлинського.