Приютівську громаду презентували на «AGROEXPO-2020»

  • 1393

Фото без опису

Вчора, 30 вересня, минув перший день найбільшої агропромислової виставки України — «AGROEXPO-2020». Незважаючи на всю складність цьогорічного сезону, пов’язану з карантинними заходами, організатори доклали чималих зусиль, щоб виставка пройшла вчасно і, як завжди, на високому рівні.

Цьогоріч у виставці беруть участь 450 компаній-експонентів та 480 учасників «Покровського ярмарку», серед яких й Приютівська об’єднана територіальна громада.

Концепція «AGROEXPO-2020» пов’язана зокрема з розвитком зеленого туризму та крафтових виробів. Тож і предметами експозиції від нашої громади стала продукція від кращих виробників й умільців Приютівської об’єднаної територіальної громади. На виставці також відбувся демонстраційний показ туристичного маршруту «Від індустрії до загубленого раю» та виступ аматорів художнього мистецтва.

Яскраво вирізнявся й спеціальний куточок, де будь-хто з бажаючих міг зробити гарні знімки біля імпровізованої паркової зони, що на березі Войнівського водосховища. Його окрасою стали декоративні куби із зображенням найбільш цікавих туристичних  маршрутів  та  туристичних  об’єктів  відпочинку.

Варто відзначити, що на одній локації з громадою був також представлений Олександрійський район. Тож на відкритому майданчику порадували відвідувачів виставка-продаж сувенірів, витворів народного мистецтва, продуктів харчування і товарів народного споживання підприємств місцевої промисловості Олександрійщини.