Літніх людей у Приютівській громаді привітали зі святом

  • 1164

Фото без опису

1 жовтня Міжнародний день людей похилого віку – свято, яке покликане звернути увагу на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Турбота про громадян поважного віку – необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

Територіальний центр соціального обслуговування Олександрійського району турбується про таких людей, працівники докладають максимум зусиль аби хоч трішки прикрасити сіре буденне життя самотнім людям. Тож до Дня ветерана та Міжнародного Дня людей похилого віку всім громадянам поважного віку Ізмайлівського старостинського округу, які обслуговуються територіальним центром та перебувають у відділенні «Догляд вдома» передано 37 продуктових наборів. Всі вони були закуплені завдяки спонсорській підтримці, зокрема наданих коштів від фермерських господарств «РІТА» та «Марія» в рамках благодійної акції «Милосердя».

Поряд із цим, з нагоди святкування в стаціонарному відділенні для постійного проживання в с. Червона Кам’янка комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександрійської районної ради організовано святковий обід та почастували підопічних смаколиками.

«Висловлюємо подяку спонсорам за надання благодійної допомоги у вигляді грошових коштів. Адже успіх акції «Милосердя» був би неможливий без їх вкладу, і ми вдячні їм за те, що вони допомагають нам реалізувати подібні заходи, які, поза всякими сумнівами потрібні для поліпшення життя найнезахищеніших верств населення», — зазначають в територіальному центрі.

Благодійна акція «Милосердя» проходить в Олександрійському районі щорічно та триватиме до грудня 2020 року. Під час її проведення на благодійний рахунок територіального центру надходять кошти, які спрямовуються на соціальну підтримку пенсіонерів, осіб з інвалідністю, одиноких непрацездатних громадян.

Організатори закликають всіх небайдужих людей долучитися до благодійної справи!