Увага! Реконструкція паркової зони у Приютівці: створення кращих умов для відпочинку та дозвілля

  • 1433

Фото без опису

Цього року Приютівська селищна рада отримала багато звернень від мешканців смт Приютівка щодо облаштування парку, що знаходиться на перехресті вулиць Межевої і Шкільної. На разі селищна рада розробляє проєкт бюджету громади на 2021 рік, планує надходження та видатки місцевого бюджету. Тому запрошуємо мешканців громади до активної співпраці в напрямку створення кращих умов для відпочинку та дозвілля у парковій зоні, розташованій у селищі Приютівка неподалік Церкви св. Георгія Побідоносця.

Майбутній проект з реконструкції парку включатиме заходи, спрямовані на приведення його до сучасних вимог садово-паркової культури та збереження історико-архітектурних особливостей, створення сприятливих умов для дозвілля та відпочинку мешканців і гостей селища.

Пропонуємо висловити власні ідеї щодо назви паркової зони, її розвитку та появи там нових об'єктів: арт-зони, зони активного відпочинку, дитячої, тет-а-тет, вуличних тренажерів, настільних ігор, вигулу собак, тощо.

Свої пропозиції можна надавати у коментарях до цього допису, на електронну адресу inbox1@pryiutivka-community.gov.ua або надсилати за адресою: смт Приютівка, вул. Шкільна, 4. У них бажано вказати ідею, обґрунтування та орієнтовний обрахунок.

Коментарі

Оксана Овчаренко

https://activeplanet.com.ua/image/cache/catalog/ekskluziv/KCK-O%D0%95-04-00-1-1000x1340.png Це ще один цікавий майданчик. Спортивно-ігровий комплекс «Морські скарби» для дітей у віці до 14 років. Опорні стійки обладнання виготовлені з сухого дерева хвойних порід (брус клеєний 100х100мм), оснащуються металевим анкером, при необхідності пластиковим ковпаком. Пол і мости виготовлені з сухих дощок хвойних порід (лаги 100х40мм і 100х30мм, настил 95х40мм). Сходи виконані з сухих дощок хвойних порід (тятива 130х40мм, сходинка 160х50мм, поручні 100х40мм). Всі дерев'яні вироби покриті спеціальною антигрибковой кольоровою фарбою. Металеві конструкції комплексу та окремі елементи зі сталевої труби різного діаметру і форми, обробка дробеструйная з подальшим полімерним нанесенням фарби двома шарами. Скат гірок з листової нержавіючої сталі товщиною 1,5-2 мм без зварних швів, завдяки чому забезпечується плавний і головне безпечний спуск дитини. Борти гірок, основна обшивка комплексу та окремі елементи з вологостійкої фанери товщиною 21- 24 мм, покриття в 2-а шару грунтовки і 2-а шару фарби промислової групи на водній основі (виробник Німеччина, Фінляндія) зі спеціальною додатковою обробкою торців фанери. У комплексі є підвісний міст, щаблі якого з вологостійкої ламінованої фанери з нековзним покриттям. В елементах комплексу використовуються троса з металевими жилами зовнішній шар яких з акрилу, всередині металеві жили і пластиковими соединителями (європейський стандарт, ТUV сертифікат). Фурнітура оцинкована.

Оксана Овчаренко

http://igrosport.com.ua/image/cache/5729ef5e3b11882b4b23befb1bf2cbb7.png Це посилання на фото майданчика)

Оксана Овчаренко

Длина: 10500.00, ширина: 9100.00, высота: 3600.00 Комплекс "Зоосвіт" - втілення дитячої мрії Ігровий комплекс є гордістю української компанії IgroSport. Масштабне спорудження призначене для дітей молодшого та шкільного віку. Конструкція дозволяє тренуватися під час розваги з друзями або батьками. Короткий опис моделі Вуличний ігровий комплекс сконструйований з використанням натуральних матеріалів і міцних металевих сплавів. Роль опорних елементів грають труби, занурені в землю на 0,4 метра. Основа каркаса заливається бетоном, призначеним для зовнішніх робіт. Модель "Зоосвіт" складається з 11 веж, з'єднаних безперервним містком. Дитина зможе пересуватися по периметру об'єкта, дотримуючись за трубчасті поручні. Усередині прямокутного споруди встановлена ??вхідна сходи, що ведуть на головну вежу. Широкі сходи підйомної конструкції обшиті вологостійкою фанерою. До основних переваг дитячого комплексу експерти компанії IgroSport відносять: • великий внутрішній простір; • наявність двох драбинок-змійок; • оригінальний дизайн; • стійкість. Багатофункціональна споруда дозволить підібрати розвага на будь-який смак. Діти зможуть спускатися з дзеркальною гірки, обладнаної високими бортиками і дертися по стрімких конструкціям. Регулярне використання комплексу "Зоосвіт" поліпшить фізичну підготовку дитини. Діти будуть розвивати всі групи м'язів, виконуючи нескладні вправи і змагаючись у спритності з однолітками. Придбання і доставка Ми пропонуємо замовити спортивно-ігровий комплекс за ціною заводу-виготовлювача. Менеджери компанії IgroSport очікують ваших заявок на сайті. Фахівці гарантують оперативну доставку конструкції в великі і малі населені пункти країни. Монтаж споруди проводиться на зазначеному клієнтом ділянці. Игровой комплекс "Зоомир" Код товара: 0255 Доступность: На складе 433 924 грнhttp://igrosport.com.ua/image/cache/5729ef5e3b11882b4b23befb1bf2cbb7.png

Написати коментар