Шановні військовослужбовці!

  • 729

Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання із Днем захисника України, яке ми традиційно відзначаємо водночас з Днем Українського козацтва. Відзначення цих свят тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українського війська на велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці — символу захисту і заступництва.

Захисники України сьогодні — учасники бойових дій, які є прикладом патріотизму для кожного свідомого громадянина, наочним свідченням єдності всіх поколінь нашого народу. Тож у День захисника України наш святий обов’язок віддати належну шану воїнам, які не шкодуючи свого здоров’я, героїчно боронили та продовжують берегти наш спокій на Сході країни. Адже немає сильнішого солдата, який воює за волю свого народу, за Богом дану землю, за віру свою і рідну державу.

Я пишаюся усіма захисниками України, які ризикують власним життям заради захисту миру та державних кордонів своєї Батьківщини! Бажаю всім нашим захисникам міцного здоров’я, благополучного повернення додому, а головне — миру, щастя та добробуту в нашій країні та у всіх українських домівках!

Слава Україні!

З повагою,

Приютівський селищний голова

Андрій Коломійцев