У Приютівській громаді перевірили дотримання протиепідемічних вимог на виборчих дільницях

  • 1153

Фото без опису

Поліцейські офіцери громади Олександрійського РВП ОВП ГУНП спільно з фахівцем Олександрійського районного управління Головного управління ДПС перевірили, чи дотримуються виборчі дільниці на території Приютівської громади вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020р. №846 «Про внесення змін до постанови КМУ від 22 липня 2020р. №641» затвердженого Порядку здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів.

Під час перевірки вони звернули увагу на наявність на вході до приміщень виборчих дільниць антисептиків для рук, а також обладнаних місць для централізованого збору та утилізації засобів індивідуального захисту.

Згідно з затвердженим урядом порядком протиепідемічних заходів під час проведення виборів, у приміщеннях також повинна бути нанесена розмітка, що вказує на дотримання дистанції не менше 1 метра. Поряд із цим, потоки виборців, на вхід та на вихід, повинні бути розділені. Стільці, столи, меблі, які використовуються виборчої комісією повинні бути виготовлені з матеріалів, які можна продезінфікувати. Використання тканини на столах не дозволяється.

З працівниками перевірених дільниць провели роз’яснювальну роботу, вказали на недоліки та попередили про відповідальність за порушення.