КП «Водолій» надає широкий спектр додаткових послуг

  • 604

Комунальне підприємство «Водолій» Приютівської селищної ради пропонує послуги за такими видами робіт: дератизація, дезінсекція, дезінфекція, боротьба з карантинними рослинами, відлов тварин, боротьба з кротами.

Вартість послуг (в т.ч. ПДВ):

1. Дератизація – 1,47 грн за м2;

2. Боротьба з кротами – 8,84 грн один тунель;

3. Дезінсекція - 3,19 грн за м2;

4. Дезінфекція - 2,36 грн за м2;

5. Відлов тварин - 1040,96 грн за голову на відстані 28 км;

6. Боротьба з карантинними рослини хімічними засобами - 3,19 грн за м2.

Особливості – працівники підприємства мають вишу освіту, вони пройшли спеціалізовані курси в Державній установі Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України за програмою гігієнічної підготовки для дезінфекторів підприємств профілактичної дезінфекції, шо в свою чергу гарантує якість виконання робіт. Вони забезпечені засобами індивідуального захисту для виконання робіт підвищеної небезпеки, оснащені як механічними так і моторизованими пристроями шо в свою чергу пришвидшує час реагування на ваші потреби та підвищить якість робіт.

Історія підписаних договорів охоплює такі сфери господарства як: елеватори, столові, господарські будівлі, заклади освіти, санаторії, адміністративні будівлі, харчові склади, комори, військові об’єкти.

Проведення робіт комунальним підприємством «Водолій» забезпечує на 99% відсутність шкідників на території ваших об’єктів, за умови підписання договору ви убезпечите своїх працівників від хвороб, переносниками яких являються паразити та подовжите термін експлуатації приміщень які руйнують шкідники. За умов довгострокової співпраці ви знайдете надійного партнера для вирішення ваших проблем.

Підставою надання послуг є, проведення необхідних санітарно-профілактичних робіт для поліпшення санітарного стану об`єктів, згідно з Законом України від 24 лютого 1994 року № 4004-ХІІ «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» ст.30, Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

Контактна особа: Савченко Денис Юрійович

Тел: 0955978498

Ел. адреса: densava@meta.ua