Відбулась остання сесія селищної ради сьомого скликання

  • 696

Сьогодні, 20 листопада відбулася тридцять четверта чергова сесія Приютівської селищної ради, яка стала останньою для депутатів сьомого скликання. На сесії прийнято ряд важливих для життєзабезпечення нашої громади рішень.

Зокрема, депутатами було надано згоду на утворення фінансового управління, як юридичної особи, Приютівської селищної ради. Управління матиме самостійний баланс, рахунки в управлінні Державної казначейської служби, печатку із зображенням Державного герба України і своїм повним найменуванням, бланки зі своїм найменуванням та інші атрибути юридичної особи. Одним з основних завдань управління є здійснення повноважень головного розпорядника бюджетних коштів, забезпечення реалізації державної бюджетної політики на території Приютівської громади, складання розрахунків до проекту бюджету та ін.

Окремо депутатами було розглянуто питання щодо внесення змін до показників бюджету Приютівської громади, визначених у рішенні селищної ради від 17 грудня 2019 року № 490 «Про бюджет Приютівської селищної об’єднаної  територіальної громади на 2020 рік».

Також на засіданні було надано згоду на прийняття у комунальну власність майна бібліотек-філій централізованої районної бібліотечної системи, яке використовують у своїй діяльності бібліотеки-філії Олександрійської централізованої районної бібліотечної системи, розташовані на території Приютівської селищної ради, а саме: Андріївська бібліотека-філія, Косівська бібліотека-філія, Лікарівська бібліотека-філія, Недогарська бібліотека-філія та Новоселівська бібліотека-філія.

На сесії прийнято й ряд інших рішень, які зокрема стосувались земельних питань, надання дозволів на розробку, затвердження технічної документації, тощо.

На завершення засідання сесії селищний голова Андрій Коломійцев подякував депутатам за їх плідну роботу під час цієї каденції, а також вручив кожному подяку за активну життєву позицію, громадську діяльність, вміння працювати з людьми і для людей, виконання депутатських обов’язків та вагомий внесок у розвиток Приютівської об’єднаної територіальної громади.