Учні Бутівського ЗЗСО брали участь у ХXІІ обласному чемпіонаті з інтелектуальних ігор

  • 429

Фото без опису

У першій половині листопада 2020 року комунальним позашкiльним навчальним закладом «Кiровоградський  обласний центр дитячої та юнацької творчостi» проведено І етап ХXІІ обласного онлайн чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2020/2021 навчального року – Асинхронний Кубок з гри «Що? Де? Коли?».

Кубок проводиться щорічно з метою популяризації інтелектуальних форм дозвілля серед школярів, активізації діяльності існуючих та створення нових осередків інтелектуального руху в закладах освіти Кіровоградської області

Асинхронний турнір – це заочна форма змагань, яка передбачала узгоджене проведення у визначений термін ігор на одному й тому ж пакеті питань в декількох різних населених пунктах. Представники на місцях отримали питання, провели змагання і надіслали в оргкомітет звіти з результатами.

В Асинхронному Кубку з гри «Що? Де? Коли?» взяли участь 177 команд з усієї області, 2 з яких були представлені від Бутівського закладу загальної середньої освіти I-II ст. Приютівської селищної ради. За результатами І етапу XXІІ Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2020/2021 навчального року – Асинхронного Кубку з гри «Що? Де? Коли?» команда «Гарт» (тренер команди — Мармаза Крістіна) набрала 16 балів, а команда «Дружба» (тренер команди — Горобець Михайло) набрала 7 балів. Керівником обох ігрових майданчиків була Світлана Олещенко.

Учасники отримали відповідні сертифікати та подяки за свою активність. Організатори запрошують їх взяти участь у ІІ етапі Чемпіонату – Асинхронному Кубку області з «Брейн-рингу» та «Ерудит-квартету» (заочний), який заплановано на 2-11 грудня 2020 року.