Приємний подарунок зробили колеги із Миколаївської області співробітникам Приютівської громади

  • 625

Фото без опису

Приємний сюрприз-подарунок зробили представники Радсадівської ОТГ на Миколаївщині своїм колегам із сусідньої Кіровоградської області. Так це прокоментував заступник сільського голови Максим Корнієнко у спільноті Радсадівської громади у Facebook: 

«Ось такий ми зробили приємний подарунок для наших друзів з Кіровоградщини. Разом з Приютівська ОТГ ми стали дуже хорошими друзями завдяки Європейському проекту «Підтримка і розвиток стійкої мобільності в об'єднаних територіальних громадах», в рамках якого і народився наш Радсад-Велоскіф».

Співробітник Приютівської селищної ради Марина Дячук висловила подяку за подарунок:

«Тиждень розпочався з приємностей. Дякую Максиму Корнієнку за смачний і цікавий подарунок. Відділ розвитку територій Приютівської громади впевнений, що Проєкт «Радсад-Велоскіф» буде реалізовано і ми обов'язково проїдемося вашим чудовим вело маршрутом».

Радсад-Велоскіф включає в себе комплекс інфраструктурних рішень, створення сучасних велопарківок на території громади, будівництво вело- та пішохідних доріжок та створення рекреаційно-туристичного велосипедного маршруту, який складається з трьох кіл – 3, 5 та 24 км.

Варто відзначити, що відділ розвитку територій Приютівської селищної ради постійно підтримує зв'язок та обмінюється досвідом й з іншими громадами Миколаївської області, зокрема Коблевською та Галицинівською громадами.