Вчитель Протопопівського ЗЗСО претендує на звання «Учитель року-2021»

  • 597

Фото без опису

Завершився перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021».

З усієї України для участі у конкурсі «Учитель року-2021» зареєструвалися 4012 педагогічних працівників, з Кіровоградщини – 48 вчителів математики, 43 викладачів української мови та літератури, 23 вчителів трудового навчання та 14 керівників закладів освіти. У першому турі вони змагалися в таких номінаціях: «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література».

Одне з головних завдань першого туру – продемонструвати вміння організовувати освітній процес у дистанційному форматі. В номінації «Математика» вчитель Протопопівського закладу загальної середньої освіти I-III ст. Приютівської селищної ради Юлія Діденко продемонструвала свою неабияку педагогічну майстерність, професійні уміння та креативність, що дозволило їй потрапити до другого етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021».

«Юлія Діденко поділилась своїми здобутками, новими педагогічними ідеями під час проведення дистанційного уроку геометрії у нетрадиційній формі детективного агентства на тему «Властивості прямої, паралельної площині», де її учнями 10-го класу були члени журі у ролі детективів, які розв’язували різноманітні вправи та задачі. А майстер-клас Юлії Юріївни, проведений з педагогами нашого закладу освіти, розкрив її педагогічний талант і неповторність, показав широкий спектр володіння нею методами, формами, засобами та педагогічними прийомами», — розповіли її колеги.

Другий тур конкурсу розпочнеться 1 грудня 2020 року й триватиме до 28 лютого 2021 року. Фінал конкурсу заплановано на квітень 2021 року.