Перші 100 днів навчання «по-новому» минули для протопопівських першачків

  • 544

Фото без опису

До юних школяриків Протопопівського закладу загальної середньої освіти I-III ст. Приютівської селищної ради завітало свято, якого вони з нетерпінням чекали. Першокласники святкували свій перший ювілей — «100 днів у Новій українській школі».

Відзначити маленький, але такий важливий для школяриків ювілей діти разом з вчителем Світланою Руденко вирішили віршами, піснями, флеш-мобом, які старанно підготувати напередодні.

«Здається, зовсім недавно пролунав перший дзвоник для наших першокласників, а вже минули місяці напруженої та насиченої праці. Та із малят-дошкільнят вони перетворилися у здібних, старанних та допитливих учнів», — зазначила заступник директора з навчально-виховної роботи.

Особливо їм сподобалася вікторина, під час якої вони показали свої знання з мови та математики. А «офіційно» діти підтвердили свій статус учнів «Свідоцтвами першокласників», які їм вручила директор закладу Валентина Бєляєва. Завершилося свято «Противірусним челенджем» — «Танцюй завзято, щоб вірус прогнати» від ЮНІСЕФ! З такою грою учні «підхопили» гарний настрій та бажання бути здоровими!