Розпочалося навчання для персоналу ЦНАП та інших працівників Приютівської громади

  • 648

21 грудня у місті Олександрія розпочалося чотириденне навчання для персоналу ЦНАП та для інших працівників органів місцевого самоврядування, які надають послуги населенню. Беруть участь у тренінгу, зокрема Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев, заступник селищного голови Тетяна Панета, секретар ради Вікторія Лисенко та старости громади.

Тренінг розроблений напрямом покращення якості надання адміністративних послуг населенню Програми «U-LEAD з Європою». У перший день тренінгу, його учасниками будуть опановані два навчальні модулі:       

Модуль 1. Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень в сфері надання адміністративних послуг.

Модуль 2. Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання.

Звертаємо увагу, що Приютівська територіальна громада протягом 2019-2020 років виконала своє зобов’язання щодо облаштування приміщення під «Центр надання адміністративних послуг». У свою чергу, «U-LEAD з Європою» зобов’язується це приміщення повністю облаштувати, надати програмне забезпечення та навчити персонал. У новому ЦНАПі люди зможуть отримати більше як 180 адміністративних послуг.