Стали відомі прізвища сертифікованих вчителів закладів освіти Приютівської громади

  • 1437

Фото без опису

Запорукою успішної реалізації реформи «Нова українська школа» є професійно підготовлені за новими стандартами вчителі. У зв’язку з цим на законодавчому рівні було запроваджено сертифікацію вчителів, метою якої стало виявлення та заохочення педагогічних працівників з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Першим  етапом сертифікації стало незалежне тестування, яке проводить Український центр оцінювання якості освіти. Воно визначає загальний інтелектуальний рівень педагогів, їхні знання з педагогіки, психології, концепції Нової української школи та методик викладання предметів. На другому етапі учасники проводили самооцінювання власної педагогічної майстерності. Третій етап складався з вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації.

Відтак, сертифікацію вчителів початкової школи 2020 року успішно пройшли 22 вчителі з Кіровоградщини і серед них 4 педагоги з Приютівської територіальної громади: Тетяна Слободянюк, Юлія Лаврівська, Наталія Токарєва, Тетяна Чорнобривець. Вітаємо педагогів з успішним проходженням сертифікації!

Звертаємо увагу, що вчителі, які успішно пройшли сертифікацію, також отримають 20% надбавку до заробітної плати.

(Умовне зображення)