Відбулася остання в 2020 році сесія Приютівської селищної ради

  • 765

Фото без опису

Сьогодні, 24 грудня, відбулась 3 сесія Приютівської селищної ради VIII скликання, на розгляд якої депутатам було представлено 55 питань і всі вони були нагальними, актуальними та важливими для нашої громади.

Першочергово було затверджено низку положень та цільових селищних програм. Переважна частина з них будуть забезпечені та фінансово підтримані на більш як 19 млн. грн. Та найважливіше, що матимуть підтримку найбільш соціально важливі програми, що зокрема стосуються: соціально-економічного розвитку; компенсаційних виплат за пільговий проїзд пільгових категорій громадян; підтримки ініціатив жителів громади; підтримки закладів охорони здоров’я та медичних працівників; надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним категоріям населення; протидії злочинності, профілактики правопорушень та поліпшення охорони публічного порядку.

Підтримавши Програми, депутати затвердили найважливіший фінансовий документ — селищний бюджет на 2021 рік.

Враховуючи що з моменту проведення першої сесії, Приютівська селищна рада є правонаступником усього майна, прав та обов’язків розформованих територіальних громад Косівської сільської ради та Новоселівської сільської ради — депутати погодили зміну засновників комунальних підприємств «Косівчанка» та «Струмок» на Приютівську селищну раду. Поряд із цим, затвердили їх структуру та чисельність на 2021 рік.

З метою забезпечення зручних і доступних умов отримання послуг у Приютівській територіальній громаді, внесено зміни до рішення сесії «Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Приютівської селищної ради». Зокрема, погоджено створення віддаленого робочого місця адміністратора, яке розташовуватиметься за адресою: с. Косівка, вул. Центральна, 50.

На сесії також було розглянуто та ухвалено відповідні рішення з низки земельних рішень, які попередньо розглянули на постійних комісіях.

Питання, винесені на розгляд сесії, не залишили байдужими жодного з депутатів, і практично всі вони взяли активну і зацікавлену участь в обговоренні винесених на розгляд проектів рішень ради. Підсумки роботи сесії у заключному слові підбив селищний голова Андрій Коломійцев, який подякував депутатам за плідну, конструктивну роботу, а також привітав усіх присутніх з наступаючими новорічними та різдвяними святами.