Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

  • 593

З кожним днем все ближче і ближче наближається до нас Новий рік. Це чарівне свято, яке з нетерпінням чекають діти, – пора подарунків, веселощів і здійснення чарівних бажань, а ще – свято добра, родинного затишку. Підготовка до цього свята в самому розпалі.

Щорічно в грудні комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» проводить обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція». В конкурсі беруть участь учні, вихованці творчих учнівських об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

В 2020 році на розгляд журі було представлено понад 230 робіт, серед яких 2 учнівські композиції від закладів загальної середньої освіти Приютівської територіальної громади:

  • І місце у номінації «Сюжетна композиція» – Софія Сичова, вихованка гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Оберіг» Цукрозаводського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад позашкільної освіти Приютівської селищної ради, керівник гуртка Анна Данілова;
  • І місце у номінації «Стилізована ялинка» — Єлизавета Чопенко, Софія Харченко та Анна Боложинська, вихованки гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Чарівна майстерня» Войнівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Приютівської селищної ради, керівник гуртка Наталія Гавриленко.

Презентовані новорічно-різдвяні конкурсні вироби символізували і відображали новорічну та різдвяну флористику, виконані на високому рівні і мали естетичний вигляд та якісне виконання. Кожна робота неповторна та особлива, адже автор завжди залишає в ній частинку своєї душі, свою мрію, своє бачення новорічної казки.

Роботи переможців обласного етапу, які зайняли І місце направлені до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (м. Київ) для участі у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція».