Відбулося перше засідання виконавчого комітету в 2021 році

  • 764

Фото без опису

Сьогодні, 12 січня, відбулося засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Андрія Коломійцева. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Першочергово члени виконкому схвалили надання багатодітній матері пільги у розмірі 50% по оплаті за відвідування її дитиною Войнівського ЗДО «Веселка». Також розглянули заяви жителів с. Войнівка, с. Косівка та с. Протопопівка щодо надання матеріальної допомоги на підставі довідок Олександрійської районної центральної лікарні, Приютівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було утворення селищної комісії з питань розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю щодо призначення грошової компенсації. Головними функціями комісії є прийняття рішення стосовно надання або обґрунтованої відмови в доцільності надання грошової компенсації, та її розміру.

В зв’язку з кадровими змінами також оновлено склад опікунської ради, громадської комісії з житлових питань та координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради.

З метою проведення конкурсу на визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Приютівської громади, виконавчий комітет затвердив конкурсну документацію (комплект документів, які надсилаються організатором конкурсу його учасникам для підготовки конкурсних пропозицій). Поряд із цим, затверджено зразок договору на надання послуг, норми накопичення та граничні тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів у смт Приютівка, с. Протопопівка та с. Березівка.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті селищної ради.