Поліцейські офіцери Приютівської громади об’єднують зусилля з метою підвищення правопорядку

  • 1212

Фото без опису
Поліцейські офіцери Приютівської громади продовжують співпрацювати з колегами із сусідніх територіальних громад. Насамперед, поліцейські об’єднують зусилля з метою підвищення безпеки дорожнього руху та запобігання порушень громадського порядку на підвідомчих територіях.

Наприклад, співпраця з поліцейськими офіцерами Попельнастівської та Новопразької громад вже неодноразово доводила свою ефективність: вдається фіксувати більшу кількість порушень, які стосуються правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами.

Нещодавно, під час спільного відпрацювання території Попельнастівської громади було зафіксовано факт керування неповнолітньою особою транспортним засобом з технічною несправністю й без посвідчення водія відповідної категорії. На правопорушника складено адміністративні протоколи за ч. 6 ст. 121 КУпАП, ч. 2 ст. 126 КУпАП, які будуть розглянуті в Олександрійському міськрайонному суді.

Взаємодія поліцейських із сусідніми громадами у боротьбі зі злочинністю проводитиметься й надалі, зокрема під час спільних відпрацювань у населених пунктах Приютівської територіальної громади.