Березівчан запрошують до перегляду фільмів у сільському будинку культури

  • 1141

Кінотеатр в Березівському сільському будинку культури запрошує відвідувачів весело та корисно проводити дозвілля. Нещодавно, відновив свою роботу кінозал: сеанси публічного показу і перегляду фільмів відтепер проходитимуть щосуботи о 18:00 год., як тематичні так і розважальні. Глядачі самі обиратимуть цікаву тему та пропонуватимуть, що переглянути наступного разу.

«Мобільне обладнання для кінопоказів вже у розпорядженні «Центру культури та дозвілля», воно дозволяє переглядати фільми в будь-якому куточку громади. Залучатимемо техніку для проведення виховних, зокрема патріотичних заходів. В подальшому плануємо виїзди по територіям громади та дарувати приємні враження всім своїм глядачам», — розповіла завідуюча будинку культури Тетяна Ковальова. «Сприяємо культурному та змістовному дозвіллю, активізуємся та згуртовуємся!», — закликала вона.

Нагадаємо, у рамках конкурсу громадських ініціатив для реалізації проекту «Кінотеатр під відкритим небом» за кошти місцевого бюджету було придбано звукове обладнання, екран та світловий прилад для проектування зображення.