Допомога на лікування та вшанування воїнів-інтернаціоналістів: відбулося засідання виконавчого комітету

  • 846

Вже традиційно виконавчий комітет Приютівської селищної ради надав грошову допомогу людям, котрі опинилися у скрутних обставинах. П’ять жителів громади отримають кошти на термінове лікування на підставі довідок КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги Олександрійської районної ради Кіровоградської області», Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру, МОЗУ «Національного інституту раку» та КНП «Олександрійської центральної районної лікарні».

Згідно Програми сприяння розвитку громадянського суспільства, відзначення державних та інших свят, пам’ятних дат і подій на території Приютівської селищної ради у 2021 році, одержать кошти до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і воїни-інтернаціоналісти, що проживають у Приютівській територіальній громаді. Із селищного бюджету виділять матеріальну допомогу 45 військовим.

Враховуючи економічні обґрунтування надані КП «СТРУМОК» виконавчий комітет також схвалив тарифи для споживачів на послуги з централізованого водопостачання: для всіх категорій населення в розмірі 35 (тридцять п’ять) гривень 00 копійок за 1 (один) куб води; для всіх підприємств, установ, організацій в розмірі 47 (сорок сім) гривень 00 копійок за 1 (один) куб води. Попередні тарифи на вищезазначені послуги з дня його оприлюднення на офіційному сайті, вважатимуться такими, що втратили чинність, з моменту набрання чинності даного рішення.

З метою створення оптимальних умов для реалізації громадянами своїх законних прав та інтересів, розглянувши запропоновані графіки роботи структурних підрозділів КУ «Центр культури і дозвілля» Приютівської селищної ради, виконавчий комітет затвердив графіки роботи Центральної бібліотеки та її філій, Косівського, Новоселівського та Недогарського сільських будинків культури.

Поряд із цим, схвалено План заходів з реалізації першого етапу (до 2022 року) Стратегії популяризації української мови до 2030 року «Сильна мова – успішна держава».