Вчителька Косівського ЗЗСО в трійці лідерів у номінації «Українська мова та література»

  • 1135

Фото без опису

У Кропивницькому відбулося урочисте нагородження переможців обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». Цьогоріч конкурс проходив у дистанційному режимі, що стало справжнім випробуванням для учасників конкурсу та журі. Серед 128 педагогів Кіровоградської області, зареєстрованих на участь у конкурсі, визначено 12 переможців.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 09.06.2020 № 777 «Про проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література», Наталія Нікуліна — вчителька Косівського ЗЗСО І-ІІІ ст. –ЗПО Приютівської селищної ради взяла участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу.

Перший зональний етап складався з трьох випробувань: «Дистанційний урок»,  «Майстер-клас» та «Відеорезюме». Відбірковий обласний етап: «Дистанційний урок», «Аналіз поетичного твору».  Фінальний  етап конкурсу: «Творча робота: есе» та «Очний урок». Усі конкурси успішно подолано. Наталія Олександрівна опинилась серед найкращих педагогів, проявила креативність та професіоналізм. Отримала диплом лауреата конкурсу, виборовши почесне ІІІ місце.

Вітаємо з перемогою адміністрацію, колектив закладу та переможницю конкурсу. Вислювлюємо вдячність за вагомий внесок у розвиток освіти громади та навчання майбутнього покоління.