Обговорили розвиток культури, спланували клубну та бібліотечну роботу в громаді на 2021 рік

  • 1440

Фото без опису

24 лютого, з метою підвищення кваліфікації, удосконалення організаційно-методичноії роботи закладів культури, обміну досвідом, пошуку нових форм культурно-просвітницької та дозвіллєвої діяльності проведено семінар для завідувачів, художніх керівників та бібліотекарів КУ «Центр культури та дозвілля» Приютівської селищної ради на тему «Підсумки роботи будинків культури та бібліотек за 2020 рік. Розвиток культури, планування клубної та бібліотечної роботи на 2021 рік».

Відкрила семінар заступник селищного голови Тетяна Панета, яка привітала працівників установ та акцентувала увагу на важливості активізації роботи закладів культури. Поряд із цим, закликала  докласти максимум зусиль для збереження, відродження і розвитку усього найкращого, що має в своїй культурній скарбниці Приютівська територіальна громада.

Провідний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олена Прокопова ознайомила присутніх з Програмою розвитку культури та охорони культурної спадщини 2020-2021р. У свою чергу, завідувач Центральної бібліотеки Наталія Солдатенко доповіла про запровадженні інноваційні форми роботи бібліотек в громаді та познайомила присутніх з роботою бібліотек в 2020 році.

До презентації закладів культури також долучилися і завідувачі будинків культури: Дмитро Кучеров, Валентина Шкуринська, Анастасія Білозір, Тетяна Ковальова, Сергій Горіславець та бібліотекар Віолета Маркевич.

Директор КУ «Центр культури та дозвілля» Дарія Ратушняк проаналізувала роботу працівників культури з початку карантинних обмежень кожного структурного підрозділу, надала рекомендації щодо їх подальшої роботи. Художній керівник КУ «Центр культури та дозвілля» Олена Полюхович ознайомила з планом роботи культурно – мистецьких заходів на 2021 рік в режимі офлайн та онлайн, наголосила посилити роботу щодо діяльності працівників клубних установ в соціальних мережах, надала інформацію щодо ведення документації клубного закладу. Методист комунального установи «Центр культури та дозвілля» Валентина Портна ознайомила присутніх з діючими туристичними маршрутами та закликала долучатися до розробку нових маршрутів. Поділилася досвідом роботи любительських об’єднань та клубів за інтересами.

Семінар пройшов плідно, за активної участі всіх присутніх. По завершенні працівники поділилися своїми враженнями, обговорили усі проблемні питання.