Нагородження переможців конкурсу «Лесине слово звучатиме знову»

  • 1370

Фото без опису

25 лютого 2021 року виповнилося 150 років від дня народження видатної української літераторки Лесі Українки. З нагоди визначної дати, КУ «Центр культури і дозвілля» та «Центральна бібліотека» Приютівської селищної ради оголосили онлайн-конкурс «Лесине слово звучатиме знову». Впродовж онлайн-конкурсу, який проходив в соціальній мережі Facebook на сторінці групи «Центру культури і дозвілля» з 8 лютого по 24 лютого, були опубліковані відео-роботи 57-ми учасників.

Ми щиро дякуємо усім учасникам онлайн-конкурсу за вашу згуртованість та старанність. Всі роботи були переглянуті, та за вашими лайками, відгуками та поширеннями було обрано 3-х переможців, ними зокрема стали:

3 місце – Костянецький Максим з віршем «Гетьте думи, ви хмари осінні» Новоселівська бібліотека

2 місце – Ярмолін Владислава з віршем «До мого фортепіано» Косівська бібліотека

1 місце – Ліпська Марія з віршем «Тішся, дитино!» Цукрозаводський ЗЗСО

Поряд із цим, було обрано переможців глядацьких симпатій, ними стали: Скрипка Дар’я з віршем «Як дитиною бувало» та Фіртич Дарина з віршем «Надія».

Нагородження переможців відбулося 26 лютого в Центральній бібліотеці Приютівської селищної ради (приміщення Цукрозаводського будинку культури). Заступник селищного голови Приютівської селищної ради Панета Тетяна привітала переможців онлайн-конкурсу і вручила дипломи та подарунки.

Ми ще раз висловлюємо подяку всім учасникам онлайн-конкурсу, бажаємо творчого натхнення і не зупинятися на досягнутому. Культура нашої громади – в наших руках.