У Приютівській громаді жінок привітали з Міжнародним жіночим днем — 8 Березня

  • 2510

Фото без опису

Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі, свято, яке не обійшло уваги і жінок Приютівської територіальної громади. Тож напередодні свята, концерт за участі колективів Олександрійського коледжу культури та мистецтв відбувся у Цукрозаводському закладі загальної середньої освіти I-III ст. Щоб налаштувати на свято, в фойє закладу усіх гостей зустрічали весняна фотозона та виставка робіт майстрів.

З вітальним словом до всіх жінок звернувся селищний голова Андрій Коломійцев. Щиро привітав із наступаючим прекрасним весняним святом 8 Березня! Побажав міцного здоров'я, добробуту і затишку в оселях, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні.

Подарункові набори та Подяки Приютівської селищної ради за вагомі особисті досягнення, творчість, креативність, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня отримали представниці різних галузей, зокрема:

Наталія Кутоманова — завідуюча Недогарським ФАПом;

Юлія Горільська — медична сестра Бутівської амбулаторії;

Людмила Рубан — вихователь Протопопівського ЗДО;

Алла Кірілова — завідуюча Лікарівським ФАПом;

Людмила Верескун — соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Приютівської селищної ради»;

Оксана Вінніченко — багатодітна матір, мешканка селища Приютівка;

Юлія Живіцька — бібліотекар структурного підрозділу «Бібліотека с. Андріївка»;

Інна Дудник — багатодітна матір, начальник загального відділу, організаційно-інформаційного забезпечення ради та документообігу Приютівської селищної ради;

Єлизавета Шостак — інженер з проектно-кошторисної документації КП «Водолій» Приютівської селищної ради;

Світлана Чепурова — багатодітна матір, мешканка селища Новоселівка;

Ярослава Ющинин — заступник директора з навчально-виховної роботи Косівського ЗЗСО;

Аліна Михайленко — вчитель біології Войнівського ЗЗСО.

Важко описати словами, наскільки тепла і святкова атмосфера була у залі під час концерту, тому і не дивно, що гучні аплодисменти звучали після кожного номеру. З гарним настроєм та квітами залишали концерт жінки, дякуючи за це артистам та організаторам свята.