«Центр культури та дозвілля» створив святковий настрій для жінок громади

  • 652

Фото без опису

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

Напередодні Міжнародного жіночого дня в КУ «Центрі культури і дозвілля» Приютівської селищної ради та будинках культури разом з бібліотеками громади відбулися святкові заходи для представниць прекрасної половини людства.

Усіх жителів сіл нашої громади тепло та сердечно привітали старости Приютівської селищної ради, бажали всім жінкам міцного здоров’я, величезного жіночого щастя, миру, достатку, любові та добра! Вітаючи присутніх вони відмітили, що жінка кожного дня наповнює життя своєю ніжністю, теплом та радістю, дарує хвилини щастя, запалює у серцях кохання.

Майстер-класи, розважально-ігрові програми та святкові концерти проходили в теплій атмосфері, а учасники художньої самодіяльності, своїми виступами подарували присутнім чудові емоції. Глядачі гучними оплесками дякували артистам за теплі слова та гарний настрій.