Староста Новоселівського старостинського округу відзвітував перед громадою

  • 651

Сьогодні, 9 березня, у Новоселівському сільському будинку культури відбулися загальні збори громадян. Люди зібрались аби заслухати звіт про роботу старости Олександра Киви за 2020 рік, а також поспілкуватись з Приютівським селищним головою Андрієм Коломійцевим.

Староста відзвітував перед громадою про діяльність колишньої сільської ради та її виконавчого комітету, наявні проблеми та плани на поточний рік. Також присутні мали змогу ознайомитися з презентацією про результати роботи за 2020 рік, серед яких:

  • Капітальний ремонт 540 м. дорожнього покриття по вул. Зелена у смт Новоселівка та 486 м. по вул. Затишна у смт Веселе, ямковий ремонт вул. Виноградна, Квітнева в смт Новоселівка;
  • КП «Струмок» Новоселівської сільської ради за рахунок субвенції з місцевого бюджету в розмірі 455 тис. грн закупили пластикові труби та замінили водопровідну мережу по вул. Квітнева та вул. Центральна в смт Новоселівка загальною протяжністю 1486 метрів, а також погасили заборгованість за спожиту воду перед «Дніпро-Кіровоград» в розмірі 172 тис. грн;
  • придбано ігрову зону, яка буде встановлена біля сільського будинку культури;
  • відремонтовано другий поверх та фойє сільського будинку культури;
  • в приміщенні дитячого садочка «Сонечко» розміщена сільська бібліотека, в якій за рахунок субвенції з місцевого бюджету було зроблено ремонт, закуплено книги, меблі та оргтехніку.

Після презентації звіту старости, громадяни отримали відповіді на поставлені запитання, звертались з проханнями й пропозиціями до Приютівського селищного голови.