Виконавчий комітет розглянув ряд важливих питань

  • 680

Фото без опису

З метою проведення конкурсу на визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Войнівського, Костянтинівського та Косівського старостинських округів, виконавчий комітет на черговому засіданні затвердив конкурсну документацію (комплект документів, які надсилаються організатором конкурсу його учасникам для підготовки конкурсних пропозицій) та зразок договору.

Також визначено обсяг послуг, тариф на послуги та вимоги щодо якості надання послуг з вивезення побутових відходів. Обсяг послуг з вивезення побутових відходів повинен розраховуватися на підставі середньорічних норм накопичення, затверджених рішенням виконавчого комітету Приютівської селищної ради від 12.02.2021 р. №8 «Про затвердження норм накопичення та граничних тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення на території Приютівської селищної ради». Тариф на послуги з вивезення побутових відходів встановлюватиметься виконавчим комітетом Приютівської селищної ради за результатами конкурсу у розмірі не нижче економічно обґрунтованих витрат, поданих виконавцем  на конкурс. Послуги повинні надаватися з дотримання графіка вивезення та захоронення побутових відходів, погодженого з органом місцевого самоврядування.

Розглянувши лист директора КП «Водолій», виконавчий комітет погодив калькуляцію вартості послуг по підготовці лічильника води до повірки (розпломбування, демонтаж, монтаж та опломбування), а також розрахунок вартості послуг по розпломбуванню та опломбуванню лічильника води. Відтак, вартість надання послуг по підготовці лічильника води до повірки становитиме 178,00 грн, вартість послуг по розпломбуванню  та опломбуванню лічильника води — 70,00 грн.

Серед планових питань, які розглянули на черговому засіданні, також було надання матеріальної допомоги жителям сіл Костянтинівка, Войнівка та Протопопівка на підставі довідок КНП «Обласна клінічна дитяча лікарня Кіровоградської обласної ради», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Олександрійської міської ради» Олександрійської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, КНП «Олександрійська центральна районна лікарня Олександрійської міської ради», висновку КНП «Олександрійська психіатрична лікарня Кіровоградської обласної ради».

Розглянуто й подані документи, заяву з проханням надати дозвіл на укладення договору купівлі-продажу належного заявникам на праві власності житлового будинку з надвірними будівлями та земельною ділянкою у смт Приютівка, в якому зареєстрована та проживає малолітня дитина. Взявши до відома інформацію про те, що в результаті здійснення правочину, житлові права малолітньої дитини не порушуються та враховуючи подання служби у справах дітей Приютівської селищної ради, виконавчий комітет дозволив укласти договір купівлі-продажу належного їм на праві власності нерухомого майна.