Ще одній дитині-сироті з Приютівської громади придбано житло за державні кошти

  • 608

Фото без опису

10 березня відбулося засідання селищної комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію. Члени комісії розглянули заяву та перевірили комплект документів щодо надання дозволу на перерахунок коштів із спеціального поточного рахунку дитини-сироти на рахунок подавця житла.

Оскільки пакет документів, наданих громадянкою 1997 року народження (зареєстрованої у с. Войнівка), відповідає вимогам порядку та є вичерпним — було вирішено надати їй письмовий дозвіл на перерахування коштів (341,4 тис. грн) із спеціального рахунка, як оплати за договором купівлі-продажу за рахунок грошової компенсації на придбання квартири, що знаходиться в м. Олександрія.

Квартира розташована на 5 поверсі житлового будинку, загальною площею 52,0 кв. м, житловою – 29,1 кв. м., складається із коридору, 2-х житлових кімнат, кухні, кладової, туалету, ванної кімнати та лоджії. Квартира в задовільному стані та придатна для проживання, в ній наявні всі необхідні комунікації.

Насамперед, це стало можливим завдяки субвенції з державного бюджету, місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, наданої у 2020 році та злагодженої співпраці працівників Приютівської селищної ради та департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА.

Умовне зображення