Поліцейські офіцери об’єднують зусилля з метою підвищення правопорядку

  • 490

Фото без опису

Поліцейські офіцери Приютівської громади продовжують співпрацювати з колегами із сусідніх територіальних громад. Насамперед, поліцейські об’єднують зусилля з метою підвищення безпеки дорожнього руху та запобігання порушень громадського порядку на підвідомчих територіях.

Під час чергового відпрацювання з поліцейськими офіцерами Попельнастівської ТГ, в населених пунктах Приютівської ТГ перевірялись магазини на предмет дотримання правил карантину. Відносно одного покупця винесено постанову за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП, який перебував в магазині без одягнутого засобу індивідуального захисту. Ще відносно одного громадянина було складено постанову за паління на зупинці громадського транспорту. Поряд із цим, водію автомобіля ВАЗ-2106 було винесено постанову за керування транспортним засобом без права керування таким т/з.

Об’єднуючи зусилля, поліцейські неодноразово доводили ефективність такої співпраці: вдається фіксувати більшу кількість порушень, які стосуються правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами.