Відбулося засідання адміністративної комісії

  • 748

На засіданні розглянуто 22 протоколи, на підставі яких прийнято відповідні рішення. Більшість з них стосувались порушень правил благоустрою, захаращення прилеглої території сміттям, будівельними матеріалами та утримання її в неналежному санітарно-епідеміологічному стані, порушення правил утримання тварин та інше.

Розгляд 17 протоколів перенесено на наступне засідання, оскільки громадянам надано десятиденний термін на усунення виявлених порушень. Ще 5 адміністративних правопорушень не розглядались через неявку осіб, на яких були складені адміністративні протоколи. Відносно 5 протоколів накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафів на суму від 51,00 до 1360,00 гривень.

Крім того, на засіданні адміністративної комісії було попереджено громадян, які вчинили адміністративні правопорушення про недопущення вчинення в майбутньому таких дій. Наступне засідання адміністративної комісії заплановано на 29 березня 2021 року.

Нагадуємо, що з 15 лютого 2021 року в Приютівській селищній раді почали працювати спеціалісти I-категорії (інспектори) відділу інфраструктури та земельних відносин, що забезпечуватимуть реалізацію державної політики з питань розвитку благоустрою населених пунктів територіальної громади.