Вітаємо переможців конкурсу «Юний гідролог – 2021»!

  • 621

Фото без опису

17 березня сектор по роботі з учнівською молоддю ОДЕКУ спільно з кафедрою гідрології суші ОДЕКУ в рамках серії конкурсів «Юний науковець» проводили конкурс «Юний гідролог – 2021» для учнів 9-11 класів з предметів природничого напрямку.

Конкурс «Юний гідролог» проводився вчетверте і приурочений до щорічного святкування Всесвітнього дня води, який традиційно відзначається 22 березня. Захист робіт проходив у 2 секціях: усній та постерній (стендовій). В усній секції учасники готують презентації за темою виступу та презентують свою роботу перед членами журі. У постерній секції організовується окрема зона, в якій учасники розміщують свої постери.

Стендова доповідь за словами учасників складніша, бо потребує значних фінансових затрат, творчої фантазії, та особливий підхід до доповіді. Роботу еколого-краєзнавчого гуртка на тему «Сучасний стан витоків Інгульця» захищали: учениця 9-го класу Цукрозаводського ЗЗСО І-ІІІ ст. Дарія Приходько та учень 8-го класу Войнівського ЗЗСО І -ІІІ ст. Кожухарь Михайло. Учні вперше приймали участь на такому рівні, звичайно хвилювались, втім проявили характер і посіли заслужене третє місце!

Кожен учасник конкурсу одержав сертифікат учасника. Подякою також нагороджені вчителі, під керівництвом яких підготовлено роботи фіналістів Конкурсу.