Як у громаді відзначатимуть Всесвітній день здоров’я

  • 597

Фото без опису

З метою пропаганди рухової активності та здорового способу життя, залучення дітей, підлітків та старших груп населення до регулярних занять фізичною культурою, а також з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, виконавчий комітет Приютівської селищної ради вирішив створити організаційний комітет та затвердив план заходів впродовж 01-10 квітня з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я.

Директорам та керівникам дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів, закладів культури, підприємств та установ доручено забезпечити проведення заходів з дотриманням усіх протиепідемічних правил і норм.

В  рамках фестивалю ранкової зарядки з нагоди Всесвітнього дня здоров’я організовуватимуться розваги, спортивні змагання та інші заходи (гімнастики, фізкультпаузи, рухливі ігри, показові виступи, майстер-класи). Поряд із цим, проводитимуться інформаційно-роз’яснювальні бесіди з населенням щодо ведення здорового способу життя «Здорова молодь — здорова нація».

Особлива увага приділятиметься організації роботи з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, батьки яких загинули, постраждали або безпосередньо беруть участь в операції об’єднаних сил та забезпечення її проведення, а також дітьми внутрішньо-переміщених осіб.