Долучаймося до весняного прибирання та озеленення населених пунктів!

  • 1129

Фото без опису

Навесні починається наймасштабніше прибирання країни. Більшість наших громадян долучається до масових заходів за місцем проживання, метою яких є прибирання зелених зон та благоустрій територій. Тож проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища.

Впродовж квітня-травня у Приютівській громаді відбудеться ціла низка заходів з благоустрою, покращення санітарного стану довкілля та озеленення населених пунктів. Здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних і господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць доріг, тротуарів, зупинок транспорту.

Кожен повинен розуміти, що чистота  залежить саме від нього. Саме тому, Приютівська селищна рада спільно з комунальними установами вже традиційно підтримують акцію, головна мета якої — докорінне змінення ставлення населення громади до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких вони проживають.

Для прикладу, в Новоселівському старостинському окрузі нещодавно пройшла акція по озелененню території, під час якої було висаджено 700 дерев сосни звичайної та 50 молодих саджанців берез.

Шановні громадяни! Слідкуйте за дописами на сторінці Приютівської громади у соціальних мережах та долучайтесь до акцій!