У Косівці піклувальникам та опікунам нагадали про їх права та обов’язки

  • 691

Фото без опису

30 березня начальником служби у справах дітей Приютівської селищної ради Ярославом Коряковцевим спільно з поліцейськими офіцером громади Віталієм Нікуліним та спеціалістом  Косівського старостинського округу Валентиною Парпурою проведено обстеження умов проживання сімей опікунів та піклувальників, а також сімей, які потрапили в складні життєві обставини на території села Косівка.

В ході  проведеного профілактичного рейду проведено бесіди з опікунами та піклувальниками з проводу своєчасного проходження ними та підопічними дітьми медичних оглядів, наголошено про обов’язок опікунів та піклувальників щорічно оздоровлювати підопічних дітей. Зокрема, роз’яснено про можливість здійснити цього в оздоровчих таборах «Артек», «Молода гвардія» та інших, за рахунок держави. Наголошено про необхідність ведення дітьми та дорослими здорового способу життя, залучення дітей до фізкультури.

З матір’ю дитини яка виховується в сім’ї, що потрапила в складні життєві обставини проведено бесіду про належне виконання нею батьківських обов’язків, а також ведення здорового способу життя. Поряд із цим, обстежено умови проживання матері дітей яка в судовому порядку вирішує питання визначення місця їх проживання.

За результатами проведеного рейду складені акти обстежень умов проживання.