До громади завітали голова Олександрійської районної державної адміністрації та голова районної ради

  • 729

Фото без опису

Сьогодні, 1 квітня, з ознайомчим візитом до Центру надання адміністративних послуг у Приютівці завітали голова Олександрійської  районної державної адміністрації Ольга Коріненко та голова Олександрійської районної ради Сергій Ракута. Спільно з Приютівським селищним головою Андрієм Коломійцевим вони оглянули спектр послуг, що тут надаватимуться, та ознайомилися із принципами роботи установи.

«Програма «U-LEAD з Європою» забезпечила приміщення меблями, технікою, програмним забезпеченням, електронною системою керування чергою. Всі співробітники пройшли тренінги з підвищення кваліфікації, розроблені експертами програми. В даній установі громадяни зможуть отримати більше як 180 адміністративних послуг», — зазначила адміністратор.

Ольга Анатоліївна та Сергій Миколайович, будучи приємно враженими, позитивно відгукнулися про організацію роботи установи.

Цього ж дня, керівники району завітали до Войнівки, де ознайомились з новим приміщенням для занять учнів з особливими освітніми потребами на базі Войнівського закладу загальної середньої освіти I-III ст., що є опорним закладом з інклюзивної освіти в громаді.

Поряд із цим, посадовці оглянули приміщення Центру надання послуг, де згодом обладнають робочі місця для старости та інших посадових осіб Войнівського старостинського округу. Андрій Коломійцев також зазначив, що наразі розглядаються варіанти розміщення в новій будівлі бібліотеки-філії та відділення «Укрпошти».